Verticale lamellen

Wie voor verticale lamellen gaat, kiest voor het harmonieus samengaan van functionaliteit en esthetiek. Ze zorgen ervoor dat je de gewenste lichtinval en doorkijk (dus privacy) ter beschikking hebt op elk moment van de dag. Daarnaast geven ze een strakke, moderne look aan je interieur, vooral wanneer je ze gebruikt voor hoge ramen tot op de grond.

verticale lamellen

Altijd op maat

verticale lamellen

Schoeters biedt je verticale raamdecoratie van het topmerk Diaz in verschillende afmetingen, kleuren, materialen en uitvoeringen aan. Modern, landelijk of klassiek? Slaapkamer, kantoorruimte of keuken? Jouw verticale lamellen maken wij volledig op maat. Zo ben je zeker dat je in ons assortiment altijd raamdecoratie vindt die past bij jouw interieur en persoonlijke voorkeuren.

Voordelen van verticale lamellen

In onze winkel vind je verticale lichtwering in zowel textiel als kunststof. Zo hou je niet alleen het warme zonlicht maar ook nieuwsgierige blikken en zelfs de koude buiten. Bovendien heeft stof geen kans om zich op te hopen waardoor je ze makkelijk kunt reinigen. Ze zijn dus een veel hygiënischer alternatief dan stoffen gordijnen.

Vraag hier je offerte