Krijg advies over jouw raamdecoratie in onze winkel in Kasterlee

Voor mooie raamdecoratie kan je altijd terecht in onze winkel in Kasterlee, waarbij je tegelijk geniet van advies op maat. Spring binnen in onze winkel en laat je inspireren. Wij hebben een divers aanbod aan materialen, maten en kleuren. Zo beschikken wij over horizontale en verticale lamellen, rol- en vouwgordijnen, maar ook modernere Japanse gordijnen en nog zoveel meer. Wat je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je uitgebreid en deskundig advies krijgt bij het kiezen van de geschikte raamdecoratie voor je woning in de regio Kasterlee.

Kies jouw raamdecoratie op basis van advies op maat van de expert in Kasterlee

Ontdek de collectie van Diaz, wereldtoppers op het vlak van raamdecoratie, en laat je bijstaan met advies van onze medewerkers. De verticale lamellen van het Belgische Diaz zijn legendarisch als binnenzonnewering, zowel functioneel als esthetisch. Het zijn sfeerscheppers bij uitstek. Jouw huis verdient een unieke uitstraling. Ontdek de mogelijkheden van raamdecoratie in onze winkel in Kasterlee en laat je begeleiden door het advies van onze enthousiaste medewerkers. Verder hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan verf, zoals stopverf, maar zijn wij tevens ook zelf in te schakelen voor schilderwerken.

Neem contact op met onze experts

Ben je nog op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor je raamdecoratie en doe je hiervoor graag beroep op het advies van een expert? Dan hoef je niet verder te zoeken en neem je het best contact op met Schoeters. Dat kan door te bellen naar 014/ 85 13 70.