schoeters-actie-cetol-houtbescherminsgproduct
Read More

ZomerACTIE: Bescherm je hout tegen weer en wind

Je houten ramen, deuren en tuinhuis langer mooi houden? Spring binnen in onze winkel en krijg 20% korting op alle Cetol-houtbeschermingsproducten.

Het voorjaar en de zomer zijn de ideale seizoenen om je houtwerk een nieuwe beschermingslaag te geven. Het oogt niet alleen frisser, je hout blijft ook langer mooi en weerbestendig. En da’s genieten.

Wist je dat?

  • Je ramen, deuren en tuinhuis sappen doe je best om de 3 à 4 jaar. Je tuintafel, die wat meer te verduren krijgt, geef je best elk jaar een nieuw beschermingslaagje.
  • Met 1 liter Cetol-beschermingsproduct kan je al 16 vierkante meter sappen.

Welk beschermingsproduct moet ik kiezen?

Zelf ook de levensduur van je hout verlengen met het resultaat van een vakman? Dan raden we je graag deze producten aan.

Cetol Novatech

Cetol Filter 7 Plus

  • grondlaag die niet per se afwerkingslaag nodig heeft
  • kleurt harder
  • eindlaag, onderhoudslaag
  • kleurt minder

Cetol BL Opaque

Cetol Clearcoat MB Plus

  • om over sapsel te schilderen
  • dekkende lak
  • kleurloos sapsel
  • ideaal voor je houten tafel buiten

Vind nog veel meer houtbeschermende producten in onze webshop. Niet zeker welk product je gebruikt voor welke houtsoort? Bij Schoeters helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

Spring binnen in onze winkel. En betaal maar liefst 20% minder voor je Cetol-houtbeschermingsproduct.

SapTIP van onze schilder Sven Schoeters:

“Is je hout vergrijsd? Schuur het dan eerst op tot het opnieuw z’n natuurlijke kleur heeft. Om pas daarna te sappen. Met een opmerkelijk mooier resultaat.”

Ontdek onze openingsuren.

Deze actie is geldig tot en met 30 september 2017.

Lijm aan -50%
Read More

ACTIE: ontdek nieuwe behangpapieren

In onze winkel vind je al het vakmateriaal dat je nodig hebt om thuis te verven en te schilderen als een vakman.

Kom nu de nieuwe collecties behangpapier van ARTE/HOOKEDONWALLS en Eijffinger ontdekken. Je behanglijm neem je mee naar huis aan -50% van de prijs.

Het Belgische ARTE/HOOKEDONWALLS is een sexy merk dat je behangpapier vanuit een ander perspectief laat zien. Ook de nieuwe collecties zullen je doen opkijken. Zo zorgen Spectra en Oculaire voor driedimensionale en trompe-l’oeil-effecten.

Revera werd geïnspireerd door de wereld van textiel en dankzij de moiré-techniek ontstonden unieke golfbewegingen in het Vertigo-behang. Ook de terugkerende motieven van de collecties Hidden Treasures en New Elegance zijn nieuw in het assortiment van ARTE/HOOKEDONWALLS.

De unieke dessins van het lieflijke merk Eijffinger geven de kinderkamer een feeërieke sfeer. De Siroc-collectie laat je wegdromen in het Afrikaanse landschap.  Of ontdek de luxedessins in stralende kleuren van de Reflect-collectie.

Écht de moeite! Want in onze winkel vind je al behangpapier vanaf 18,95 euro/rol.

Welk behangpapier moet ik kiezen?

Al deze nieuwe motieven kun je nu ontdekken in de behangboeken in onze winkel. Welk papier je kiest, hangt af van verschillende factoren: welke kamer en welke muur wil je behangen? Welke meubels staan er en wat is je persoonlijke smaak?

Bij Schoeters helpen we je graag om de juiste keuze te maken. Niet alleen uit de behangpapieren maar ook uit onze lijmen en gereedschappen. Bij bestelling van behangpapier betaal je nu slechts de helft voor je lijm. Van Clear Pro tot Perfax en Copagro-vliesbehanglijm.

Een volledig overzicht van behanglijmen vind je in onze webshop en natuurlijk in onze winkel. Zo kun je thuis aan de slag als een echte vakman.

Extra behangtip van onze vakman Bjorn:

Lijm tijdens je behangklus je muur minstens 25 cm breder in dan de breedte van je papier. Op die manier voorkom je dat er moeilijk verwijderbare lijmresten achterblijven op je behang.

Met het resultaat van een vakman.

Kom langs in onze winkel

Vind het mooie behangpapier dat je zoekt en betaal slechts de helft van de prijs voor je behanglijm.

Ontdek onze openingsuren.

Deze behangactie is geldig tot en met 31 mei 2017.

Read More

Droom je ervan om je interieur te schilderen als een vakman?

Spring binnen in onze winkel in Kasterlee op zaterdag 19 november en zondag 20 november. Van 10 tot 17 u.

En grijp je kans om het materiaal van onze vakmannen zelf te testen. Jawel, ervaar in levenden lijve hoe het is om met een écht goede verfborstel te schilderen. Wedden dat je ’t verschil merkt! Geen haartjes die achterblijven, geen druppels.

Want van het resultaat van goede verf en evengoed materiaal sta je te kijken. Zo slaag je erin je interieur te schilderen als een heuse vakman b9ar0mz.

Welke verf kies ik best?

Onze schilders Bjorn en Sven Schoeters helpen je graag mee de juiste keuze maken. Binnen of buiten verven? Welk soort materiaal? Moeilijke ondergrond?

Lees meer over ons verfaanbod van Sikkens en Flexa.

Kom naar de verf-van-de-vakmandagen

Snuif tips en advies op om je schilderklus thuis keigoed aan te pakken. Spring binnen op 19 of 20 november en kruip in de huid van een vakman.

Je verf en verfborstel liggen testklaar

Net als een hapje en tapje. En misschien wel een gratis verfemmer.

Zeer welkom in onze winkel generic levitra online.