Kleur- en stijladvies voor je woning in Kasterlee

Kleuradvies voor je woning

Met kleur je woning extra cachet geven, daar streven we naar door je te voorzien van kleur- en stijladvies in onze winkel in Kasterlee. Dat doen we in overleg, rekening houdend met je persoonlijke smaak en interieur. Tijdens een rondje persoonlijk kleuradvies heeft de kleurexpert van Schoeters in Kasterlee aandacht voor de ruimte, meubels, stijl en lichtinval. Tegelijk kan je rekenen op ondersteuning van onze vakmannen bij het schilderen en behangen zelf.

Spring voor kleur- en stijladvies gerust binnen in onze verf- en behangwinkel in Kasterlee

Met het plan van je woning of enkele foto’s helpen we je in onze winkel in Kasterlee graag met kleur- en stijladvies. Voert Schoeters de schilderwerken voor jou uit? Dan geniet je van gratis persoonlijk kleuradvies. Met kleur- en stijladvies zorg je ervoor dat het behangen of schilderen van jouw nieuwbouw of renovatie in regio Kasterlee gebeurt op basis van deskundige kennis en ervaring. Vervolgens krijg je na een kleuradvies ook een persoonlijke begeleiding in het kiezen van verf, behang of gereedschap voor het volbrengen van dit werk.

Bestel een cadeaubon voor persoonlijk kleuradvies

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras met een cadeaubon van Schoeters in Kasterlee: persoonlijk kleuradvies voor je interieur of verf- of behangtips van onze vakmannen. Helemaal afgestemd op jouw verf- of behangklus. De cadeaubon vind je in onze verf- en behangwinkel in Kasterlee. Makkelijker nog: bestel je cadeaubon online. Daarnaast kun je ook beroep doen op ons kleur- en stijladvies door te bellen naar 014/ 85 13 70.