Behangpapier en behangmaterialen van de vakman

Op zoek naar frivool behangpapier voor de kinderkamer, een frisse toets voor je keuken of een verrassende print voor de woonkamer?

Behang is hip, behang is trendy. Spring binnen in onze verf- en behangwinkel en ontdek de mogelijkheden om te behangen als een vakman.

Weet je niet goed welk behangpapier je nodig hebt?

Kom langs in onze verf- en behangwinkel in Kasterlee. We helpen je om de juiste behangkeuze te maken. Met de juiste behangmaterialen. Van behanglijm tot blokborstels en behangafweekmateriaal.

Want voor een fijn afgewerkt resultaat, is goed behangmateriaal onontbeerlijk. Zo behang jij als doe-het-zelver als een echte vakman.

Tips en advies van onze vakmannen, krijg je er sowieso bij.

ARTE/HOOKEDONWALLS en Flamant

Behang winkel Schoeters

Laat je inspireren door de stijlvolle collectie van Flamant en het sexy ARTE/HOOKEDONWALLS, hét merk voor een nieuwe kijk op behangpapier.

Spring binnen en ontdek de (nieuwste) behangmogelijkheden: papierbehang, vinylbehang en overschilderbaar textuurbehang.

Glasvezelbehang en vliesbehang blijven zeer interessant als basis, mooi en duurzaam. Schoeters volgt de nieuwste trends op de voet. Om zo perfect in te spelen op jouw interieur.

Eijffinger en Live In

Ontdek de nieuwste trends van deze behangmerken in onze winkel. Samen bekijken we welk papier het best bij jouw interieur past. Neem de boeken gerust even mee naar huis om een beeld te krijgen van de ruimte.

Behangmaterialen

Behangpapier, behanglijm, afweekmiddel, blokborstels? Alles wat je nodig hebt voor je behangklus, vind je in onze verf- en behangwinkel. We helpen je graag de juiste keuze maken.

Vragen over behang?

Vragen over behang?

Wip binnen. We ondersteunen je graag om thuis te behangen als een echte vakman.

Weet je welk behangmateriaal je wil? Shop je behangmaterialen online.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Verras met een cadeaubon van Schoeters: kleuradvies voor je interieur of verf- of behangtips van onze vakmannen. Helemaal afgestemd op jouw verf- of behangklus.

De cadeaubon vind je in onze verf- en behangwinkel in Kasterlee. Makkelijker nog: bestel je cadeaubon online.