Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn bijzonder praktisch en passen bovendien in elk interieur. Ze zijn op verschillende hoogtes instelbaar. Zo bepaal je zelf de lichtinval en daarmee ook hoeveel privacy je wilt. Minder middagzon of nieuwsgierige blikken? Laat eenvoudigweg je rolgordijn wat zakken.

Rolgordijnen

Altijd op maat

Rolgordijnen

In ons assortiment vind je rolgordijnen van topmerk Diaz in verschillende afmetingen, kleuren, materialen en uitvoeringen. Modern, landelijk of klassiek? Slaapkamer, kantoorruimte of zelfs een dakraam? Jouw rolgordijnen maken wij volledig op maat. Zo ben je zeker dat je in ons assortiment altijd de raamdecoratie vindt die past bij jouw interieur en persoonlijke voorkeuren. Onze rolgordijnen worden bediend met een ketting, een veer of een motor. Die wordt bestuurd met een schakelaar of een afstandsbediening.

Flexibiliteit met dubbele rolgordijnen

Bij een dubbel rolgordijn, een unieke vorm van raamdecoratie, wisselen transparante en ondoorzichtige stroken elkaar af. Zo krijg je je kamer in een handomdraai licht, duister en alles er tussenin. Dit systeem biedt nog meer flexibiliteit om jouw raamdecoratie aan te passen aan jouw noden en wensen. Het ’s avonds gezellig maken zonder het licht van de lantaarnpaal binnen of overdag de lentezon verwelkomen in huis, het is allemaal mogelijk.

Vraag hier je offerte