Jaloezieën

Jaloezieën zijn horizontale lamellen die het daglicht blokkeren. Zo bepaal je zelf hoeveel lichtinval en doorkijk er in jouw kamer is, afhankelijk van het moment van de dag en je eigen behoeftes. De horizontale lijnen zorgen voor intimiteit, comfort en rust, of de lamellen nu helemaal open staan of volledig gesloten zijn.

Jaloezieën / horizontale lamellen

Altijd op maat

Jaloezieën / horizontale lamellen

Bij Schoeters vind je horizontale lamellen van Diaz in verschillende afmetingen, kleuren, materialen en uitvoeringen. Modern, landelijk of klassiek? Slaapkamer, kantoorruimte of dakraam? Jouw raamdecoratie maken wij volledig op maat. Zo ben je zeker dat je in ons assortiment altijd jaloezieën vindt die passen bij jouw interieur en persoonlijke voorkeuren.

Voordelen van horizontale lamellen

Houten jaloezieën passen prachtig in een eerder traditionele omgeving. Dankzij hun natuurlijke warmte komen ze ook volledig tot hun recht in modernere interieurs. Bovendien zijn ze niet lichtdoorlatend. Zo kun je houten jaloezieën gebruiken als zonnewering. In onze showroom vind je ook horizontale raamdecoratie in kunststof.

 

Vraag hier je offerte