Raamdecoratie van Diaz

Op gebied van raamdecoratie is Diaz de Vlaamse wereldspeler. Van stijlvol strak tot klassiek landelijk, in alle maten, kleuren en materialen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan hygiëne, gebruiksgemak en comfort. Geen wonder dat dit het favoriete merk is van architecten uit alle hoeken van de wereld. Daarom vind je ook bij Schoeters in Kasterlee een ruim aanbod aan raamdecoratie van Diaz.

Uitgebreid assortiment raamdecoratie van Diaz

Ben je op zoek naar stijlvolle overgordijnen voor in de living? Of zoek je mooie lamellen om de lichtinval in huis te beïnvloeden? De oplossing voor jouw raam vind je ongetwijfeld in het grote gamma raamdecoratie van Diaz. Een kleine greep:

Alles op maat

Zoveel verschillende huizen, zoveel verschillende bewoners, zoveel verschillende ramen. Maak je keuze uit de jaloezieën, verticale lamellen en rolgordijnen van Diaz. Wij zorgen ervoor dat ze perfect afgewerkt worden naar jouw smaak en dat ze perfect gemonteerd worden in jouw interieur. Als je moeilijk kunt kiezen, voorzien onze experts je uiteraard graag van advies op maat.

Ontdek de innovatieve oplossingen van Diaz

schoeters-raamdecoratie-louverdrape

Stilstaan is achteruit gaan. In onze speciaalzaak vind je de nieuwste producten van Diaz. Ontdek bijvoorbeeld de rolgordijnen met zijgeleiding. De ideale oplossing om ook kamers met dakramen of kiepramen te verduisteren. Kom zeker langs in onze winkel om het aanbod raamdecoratie van Diaz te ontdekken. Maak je graag een afspraak voor advies op maat? Bel dan naar 014/ 85 13 70 of vraag meteen een offerte aan via onderstaande knop.

 

Vraag hier je offerte