Tielen: Schilderen van plafonds en muren

In Tielen hebben we recentelijk een stijlvolle upgrade uitgevoerd met aandacht voor schilderwerken Tielen en behangwerken. Het schilderen van plafonds en muren vormde de basis van de transformatie, waarbij we zorgden voor een frisse en eigentijdse uitstraling.

In de leefruimte hebben we de muren tot boven behangen met Hooked on Walls, een keuze die een eigentijdse touch toevoegt aan de ruimte. De subtiele en moderne ontwerpen van Hooked on Walls passen naadloos bij het karakter van de leefruimte, waardoor een stijlvolle omgeving ontstaat.

Voor de slaapkamer kozen we voor behang van Arte, waarmee we een meer verfijnde en rustige sfeer creëerden. De combinatie van het Arte-behang en de zorgvuldig gekozen kleuren draagt bij aan een ontspannen en uitnodigende slaapomgeving.

De raamdecoratie speelde ook een cruciale rol in de upgrade. Beneden kozen we voor gordijnen in twist van Diaz, wat een eigentijdse uitstraling geeft en tegelijkertijd de lichtinval reguleert. Boven hebben we gevoerde gordijnen, ook in twist van Diaz, toegevoegd om extra privacy en isolatie te bieden.

Het resultaat van deze gecoördineerde inspanningen is een eigentijdse en comfortabele leefomgeving in Tielen, waar elk element naadloos samenkomt voor een stijlvolle en functionele woning. In vlakbij gelegen Lichtaart voeren we uiteraard ook schilderwerken Lichtaart uit, vraag om een vrijblijvende offerte.

 

 

Behangwerken in andere regio’s

Behangwerken in Retie

Behangwerken in Dessel

Behangwerken in Geel

Behangwerken in Mol

Behangwerken in Turnhout

Behangwerken in Lichtaart

Behangwerken in Tielen

Behangwerken in Olen

Behangwerken in Herentals

 

Schilderwerken in andere regio’s

Schilderwerken in Retie

Schilderwerken in Dessel

Schilderwerken in Geel

Schilderwerken in Mol

Schilderwerken in Turnhout

Schilderwerken in Lichtaart

Schilderwerken in Tielen

Schilderwerken in Olen