Kasterlee: schilderen van plafond

In de eigentijdse Kasterlee hebben we een succesvolle metamorfose voltooid, waarbij we zorgvuldig aandacht hebben besteed aan esthetiek en functionaliteit. Het plafond kreeg een frisse uitstraling door binnenschilderwerken met de kleurcode 9010, waardoor een strak en eigentijds gevoel ontstond.

De muren werden verrijkt met Hooked on Walls behangwerken, bekend om zijn trendy ontwerpen en hoogwaardige materialen. Dit voegde niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar creëerde ook een moderne sfeer die perfect past bij het karakter van de appartementen.

Voor de raamdecoratie kozen we voor verticale lamellen van Diaz, wat een eigentijdse flair toevoegt en tegelijkertijd controle biedt over lichtinval en privacy. Daarnaast werden de ramen aangekleed met gevoerde overgordijnen in dubbele plooi van Diaz, die niet alleen functioneel zijn maar ook een decoratieve en elegante uitstraling geven.

Deze algehele transformatie heeft geleid tot stijlvolle appartementen waarin schilderwerken, Hooked on Walls behang en Diaz raamdecoratie naadloos samenkomen. De perfecte combinatie van kleuren, texturen en eigentijdse elementen heeft een verfrissende en uitnodigende sfeer gecreëerd in het hart van Kasterlee Appartementen.

In Kasterlee hebben we onze eigen verfwinkel, waar we niet alleen kwalitatieve verfproducten aanbieden, maar ook onze eigen, unieke kleurcreaties samenstellen. Met passie voor kleur en ambachtelijk vakmanschap bieden we een persoonlijke ervaring, waar klanten met onze hulp de perfecte tinten kunnen kiezen die passen bij hun stijl en voorkeuren. Ontdek in onze winkel de mogelijkheid om aangepaste kleuren te mengen voor een unieke en persoonlijke uitstraling in elke ruimte.

 

 

Behangwerken in andere regio’s

Behangwerken in Retie

Behangwerken in Dessel

Behangwerken in Geel

Behangwerken in Mol

Behangwerken in Turnhout

Behangwerken in Lichtaart

Behangwerken in Tielen

Behangwerken in Olen

Behangwerken in Herentals

 

Schilderwerken in andere regio’s

Schilderwerken in Retie

Schilderwerken in Dessel

Schilderwerken in Geel

Schilderwerken in Mol

Schilderwerken in Turnhout

Schilderwerken in Lichtaart

Schilderwerken in Tielen

Schilderwerken in Olen