schoeters-raamdecoratie-4-voordelen

Raamdecoratie van Schoeters: 4 gratis voordelen

Bij Schoeters vind je niet alleen verf en behang van de vakman maar ook raamdecoratie. Bestel je jaloezieën, lamellen of rol-, vouw- en paneelgordijnen in onze winkel in Kasterlee, dan grijp je sowieso 4 gratis voordelen. Echt!

Gratis opmeting

Niets erger dan raamdecoratie die net iets te klein of te groot is. De opmeting is dan ook van groot belang. In plaats van gedetailleerd uit te leggen hoe je dat zelf doet, nemen we je het werk uit handen.

Gratis offerte

Na het opmeetwerk en een verkennend gesprek hebben we voldoende informatie voor een offerte op maat van jouw interieur. Weet je al helemaal wat je wil? Ook dan bezorgen we graag een vrijblijvende en gratis offerte.

Vraag hier je offerte aan. Of doe nog meer voordeel en spring voor je offerte binnen in onze winkel. Dan krijg je er ons advies handig bij.

Gratis stalen

Een eerste indruk op een foto is één ding, de lamellen en blinden zelf zien en voelen iets helemaal anders. Alleen zo ervaar je de hoge kwaliteit, de sfeer.

Bezoek onze winkel

En bekijk de stalen met eigen ogen.

Gratis plaatsing

Je keuze voor raamdecoratie is gemaakt, proficiat! Geen handige harry? Geen probleem, onze Schoeters-vakmannen installeren jouw raamdecoratie op een professionele manier. En hadden we al gezegd dat ook dat volledig gratis gebeurt?

TIP: Plaats je je raamdecoratie liever zelf? Dan grijp je nog es 10% korting op je aankoop van raamdecoratie. Want handige doe-het-zelvers belonen we graag.

Raamdecoratie van topmerken Louverdrape en Live In

Schoeters is verdeler van Louverdrape. Van deze Vlaamse wereldtopper vind je bij ons voor jouw interieur:

  • handige en prachtige verticale en horizontale lamellen of jaloezieën
  • plisségordijnen
  • rolgordijnen

 

Van Live In verwennen we je interieur graag met:

  • vouwgordijnen
  • Japanse panelen

Kortom: spring binnen en laat je inspireren. We helpen je graag de juiste keuze voor je interieur maken.

Vraag hier je offerte

Meld je nu aan!
Advies van de vakman ontvangen?
Vul je e-mailadres in en vind verf- en behangtips in je mailbox.