Lijm aan -50%

ACTIE: ontdek nieuwe behangpapieren

In onze winkel vind je al het vakmateriaal dat je nodig hebt om thuis te verven en te schilderen als een vakman.

Kom nu de nieuwe collecties behangpapier van ARTE/HOOKEDONWALLS en Eijffinger ontdekken. Je behanglijm neem je mee naar huis aan -50% van de prijs.

Het Belgische ARTE/HOOKEDONWALLS is een sexy merk dat je behangpapier vanuit een ander perspectief laat zien. Ook de nieuwe collecties zullen je doen opkijken. Zo zorgen Spectra en Oculaire voor driedimensionale en trompe-l’oeil-effecten.

Revera werd geïnspireerd door de wereld van textiel en dankzij de moiré-techniek ontstonden unieke golfbewegingen in het Vertigo-behang. Ook de terugkerende motieven van de collecties Hidden Treasures en New Elegance zijn nieuw in het assortiment van ARTE/HOOKEDONWALLS.

De unieke dessins van het lieflijke merk Eijffinger geven de kinderkamer een feeërieke sfeer. De Siroc-collectie laat je wegdromen in het Afrikaanse landschap.  Of ontdek de luxedessins in stralende kleuren van de Reflect-collectie.

Écht de moeite! Want in onze winkel vind je al behangpapier vanaf 18,95 euro/rol.

Welk behangpapier moet ik kiezen?

Al deze nieuwe motieven kun je nu ontdekken in de behangboeken in onze winkel. Welk papier je kiest, hangt af van verschillende factoren: welke kamer en welke muur wil je behangen? Welke meubels staan er en wat is je persoonlijke smaak?

Bij Schoeters helpen we je graag om de juiste keuze te maken. Niet alleen uit de behangpapieren maar ook uit onze lijmen en gereedschappen. Bij bestelling van behangpapier betaal je nu slechts de helft voor je lijm. Van Clear Pro tot Perfax en Copagro-vliesbehanglijm.

Een volledig overzicht van behanglijmen vind je in onze webshop en natuurlijk in onze winkel. Zo kun je thuis aan de slag als een echte vakman.

Extra behangtip van onze vakman Bjorn:

Lijm tijdens je behangklus je muur minstens 25 cm breder in dan de breedte van je papier. Op die manier voorkom je dat er moeilijk verwijderbare lijmresten achterblijven op je behang.

Met het resultaat van een vakman.

Kom langs in onze winkel

Vind het mooie behangpapier dat je zoekt en betaal slechts de helft van de prijs voor je behanglijm.

Ontdek onze openingsuren.

Deze behangactie is geldig tot en met 31 mei 2017.

Meld je nu aan!
Advies van de vakman ontvangen?
Vul je e-mailadres in en vind verf- en behangtips in je mailbox.